جلال حسینی: گروه پشتیبانی در پرسپولیس خوب کار نمی کند، گفته بودم طرفداران فریب نخورند اما خوردند!

به گزارش انجمنهای سلوبلاگ، جلال حسینی کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: همیشه گفتم تماشاگران فریب نخورند اما متاسفانه این رخ داد.

جلال حسینی: گروه پشتیبانی در پرسپولیس خوب کار نمی کند، گفته بودم طرفداران فریب نخورند اما خوردند!

به گزارش خبرنگار ورزشی انجمنهای سلوبلاگ، پس از پیروزی یک بر صفر تیمش مقابل نود ارومیه و صعود به مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی گفت: همیشه گفته ام تماشاگران فریب [نتایج خوب پرسپولیس را] نخوردند اما متاسفانه این رخ داد. بعداً معلوم می گردد ما امروز از نیامدن تماشاگران مان چقدر ضرر کردیم. امروز اگر تماشاگران مان می آمدند بازیکنان جوان با وضعیت آشنا می شدند اما متأسفانه این اتفاق نیفتاد. من در تلویزیون و جاهای دیگر بارها گفته ام که تماشاگران مان گول نخورند اما این رخ داد.

وی اضافه کرد: در بازی با السد اگر ورزشگاه پر گردد بازیکنان جوان ما اصلاً نمی توانند راه بروند چون این شرایط را تجربه نکرده اند. امروز کامیابی نیا و منشا مصدوم شدند، عالیشاه هم که مصدوم بود و ما الان چهار بازیکن مصدوم داریم. متأسفانه این مشکل ما نیست و امیدوارم تماشاگران مان بیشتر به ما یاری نمایند.

کاپیتان تیم پرسپولیس در واکنش به این موضوع که بسیار ناامیدوارنماینده در مورد بازی با السد صحبت می نماید، مطرح کرد: همه ما خسته هستیم. تا هفته پیش 6 ،5 نفر بیشتر نبودیم. بعد از آن علیرضا بیرانوند و نوراللهی اضافه شدند اما بیرانوند که اصلا به این بازی نیامد. الان اصلا نمی دانم چه بگویم، می خواستیم تماشاگران به ورزشگاه بیایند و بازیکنان جوان این وضعیت را لمس نمایند. فردا که ورزشگاه پر گردد برای بعضی از بازیکنان خیلی سخت خواهد بود.

حسینی در ادامه در مورد طلب بازیکنان خارجی پرسپولیس از باشگاه گفت: من از گرشاسبی تشکر می کنم. او زحمت خود را می کشد اما در باشگاه گروهی هستند که کارهای پشتیبانی را انجام می دهند،. به نظرم در باشگاه ما این افراد کار خود را به خوبی انجام نمی دهند. بازیکنان خارجی پیش من به عنوان کاپیتان می آیند و حرف های خود را می زنند اما به نظرم گروه پشتیبانی در باشگاه ما کار خود را به خوبی انجام نمی دهد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

به "جلال حسینی: گروه پشتیبانی در پرسپولیس خوب کار نمی کند، گفته بودم طرفداران فریب نخورند اما خوردند!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "جلال حسینی: گروه پشتیبانی در پرسپولیس خوب کار نمی کند، گفته بودم طرفداران فریب نخورند اما خوردند!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید