رستوران ها عامل اصلی انتقال کرونا هستند ، باید ظرفیت حداکثر50 درصدی ادارات رعایت گردد
به گزارش انجمنهای سلوبلاگ، استاندار تهران گفت: رستوران ها عامل اصلی انتقال بیماری کرونا هستند پس بنابراین باید در فعالیت این اصناف نظارت گردد.
به گزارش انجمنهای سلوبلاگ، انوشیروان محسنی بندپی، استاندار تهران گفت: تمام اصناف و ادارات موظف هستند که به دستور ستاد مقابله با کرونا توجه نموده و پروتکل ها و ظرفیت حداکثر 50درصدی را رعایت نمایند.
وی اضافه کرد: رستوران ها عامل اصلی انتقال بیماری هستند پس بنابراین در فعالیت این اصناف باید نظارت گردد و همه موارد باید رعایت گردد.
بندپی در ادامه گفت: هرکلاس و هر جمع بیشتر از15 نفری تعطیل است؛ و هر اظهارنظری در خصوص این قضیه که مدیریت کرونا ضعیف است کاملا غیر منطقی است، چون آمار و ارقام چیز دیگری نشان می دهد.
منبع: انجمنهای سلوبلاگ
منبع: جام جم آنلاین
تاریخ انتشار: 3 مرداد 1400
آخرین بروزرسانی: 3 مرداد 1400
گردآورنده: forums.sloblag.com
شناسه مطلب: 33900
به "رستوران ها عامل اصلی انتقال کرونا هستند ، باید ظرفیت حداکثر50 درصدی ادارات رعایت گردد" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "رستوران ها عامل اصلی انتقال کرونا هستند ، باید ظرفیت حداکثر50 درصدی ادارات رعایت گردد"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید