چرا هرگز نباید از ایستگاه های شارژ عمومی گوشی استفاده کنیم؟

به گزارش انجمنهای سلوبلاگ، احتمالا شما هم در چنین وضعیتی گرفتار شدید که ایستگاه قطار، فرودگاه، پایانه مسافربری، ایستگاه های مترو و مکان های مشابه، ناگهان متوجه شده باشید کار بسیار مهمی با گوشی دارید ولی به اندازه کافی شارژ ندارد.

چرا هرگز نباید از ایستگاه های شارژ عمومی گوشی استفاده کنیم؟

باید به رئیس تان ایمیل بزنید تا تلفنی گفت وگو داشته باشید؛ با دوست یا همسرتان پیغام بدهید یا فایل مهمی را دانلود و مطالعه کنید ولی احتمال خاموش شدن گوشی به علت کمبود شارژ هست.

اگر پاوربانک به همراه نداشته باشید؛ عکس العمل شما در این شرایط چیست؟ احتمالا شتاب زده به یک ایستگاه شارژر گوشی در نزدیکی خود حمله می کنید و بدون اندکی تامل و تفکر، گوشی را به یک کابل USB آویزان و خالی وصل خواهید کرد.

حداکثر خطری که احساس می کنید هم سرقت گوشی یا مثلا افتادن آن از روی ایستگاه و لبه ای است که گوشی روی آن واقع شده است. چهار چشمی مراقب گوشی خود هستید یا اینکه دایما تا زمانی که وقت هست؛ پیش آن می مانید.

اما کارشناسان خطرات بسیار بدتر و مهم تری برای استفاده از ایستگاه های شارژر گوشی عمومی بیان می نمایند.

خطرات ایستگاه های شارژر گوشی عمومی

نخستین خطری که در کمین گوشی و اطلاعات روی آن است؛ آلوده شدن به بدافزار و بعد سرقت اطلاعات است. کابل های USB شارژر عمومی گوشی بهترین فرصت برای هکرها هستند تا از این طریق به گوشی شما وارد شوند.

هکر به وسیله کابل های USB می توانند روی گوشی شما بدافزار نصب نمایند؛ اطلاعات روی گوشی را سرقت یا تنظیمات گوشی را تغییر دهند. این خطر برای کابل های لایتنینگ گوشی آیفون هم مطرح است.

کافی است دیتا یا وای فای گوشی هم در این شرایط روشن باشد تا شناسایی و نفوذ به آن برای هکرها آسان تر گردد.

خطر دوم، مسایل فیزیکی و برقی است. غالب ایستگاه های شارژر گوشی به طور استانداردی ساخته نشده و میزان ولتاژ و آمپر دقیق مورد احتیاج هر گوشی را توسط کابل USB تامین نمی نمایند. هنگامی که ده ها گوشی به یک ایستگاه شارژر عمومی وصل می گردد؛ خطر بروز مسائل الکتریکی برای گوشی بالا می رود.

مورد دیگر، خرابی های کابل USB ایستگاه های شارژر عمومی گوشی است. بر اثر استفاده زیادی از این کابل های USB، درگاه های آن ها فرسوده و ساییده شده، در بسیاری از مواقع به درستی درون درگاه شارژ گوشی نمی فرایند. احتمالا این تجربه را داشتید که گوشی را به یکی از این شارژرهای عمومی زده ولی گوشی شارژ نشده است یا سرعت شارژ باتری بسیار پایین تر از حد معمول درون خانه است.

کارشناسان امنیتی وسایل الکترونیکی پیشنهاد می نمایند تا حد ممکن سراغ استندهای شارژ گوشی در مکان های عمومی نروید.

چگونه در طول جهت گوشی را به طور امنی شارژ کنیم؟

بهترین راه کار، همراه داشتن یک پاوربانک یا باتری های قابل حمل USB است. پاوربانک ها به شما یاری می نمایند گوشی را در حالتی امن و مطمئن شارژ کنید و وابسته به یک مکان خاص هم نباشید. می توانید در حال حرکت، داخل قطار و هواپیما و در هر شرایطی گوشی را شارژ کنید. حتی به طور همزمان از گوشی بهره ببرید.

پاوربانک های جدید قابلیت شارژ نوت بوک یا تبلت و دیگر وسایل الکترونیکی را هم دارند. امروزه یک پاوربانک فقط برای مصارف شارژ گوشی نیست و ده ها کار دیگر برای شما انجام می دهد.

راه کار بعدی، خرید گجت ها و وسایل قابل حملی است که قابلیت پاوربانکی هم دارند. مثلا، مودم روترهای 4G وارد بازار شده که نقش پاوربانک را هم انجام می دهند یا وسایل سفر برقی در بازار عرضه شده که دارای درگاه USB بوده و می توانند گوشی شما را شارژ نمایند.

اگر چند گوشی و دستگاه الکترونیکی دارید؛ می توانید پاوربانک هایی با چندین درگاه USB شارژ خریداری کنید تا به طور همزمان هر دو گوشی یا گوشی و تبلت شما را شارژ نمایند.

خرید یک پاوربانک قابل انعطاف پذیر بسیار بهتر از رفتن سراغ ایستگاه های شارژ گوشی عمومی است و ایستادن کنار 15 نفر دیگر برای شارژ چند دقیقه ای گوشی است.

منبع

منبع: یک پزشک

به "چرا هرگز نباید از ایستگاه های شارژ عمومی گوشی استفاده کنیم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چرا هرگز نباید از ایستگاه های شارژ عمومی گوشی استفاده کنیم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید