طرز تهیه نان توت فرنگی به 3 روش کرمدار، ساده و بریوش

به گزارش انجمنهای سلوبلاگ، نان توت فرنگی برای علاقه مندان به و شیرینی و نان های میوه ای یک گزینه بسیار مجذوب کننده است. نان توت فرنگی یک نان کم شیرین با تکه های توت فرنگی است که با هر گازی که از آن می زنید، طعم لذیذ را حس می کنید. اما طرز تهیه نان توت فرنگی خانگی چگونه است؟ آیا می دانید نان کرمدار توت فرنگی چطور تهیه می گردد؟ در این مقاله از سرویس در می توانید با روش تهیه نان توت فرنگی آشنا شوید. در انتهای مقاله به سوالات متداول در خصوص آموزش تهیه نان توت فرنگی پاسخ خواهیم داد.

طرز تهیه نان توت فرنگی به 3 روش کرمدار، ساده و بریوش

طرز تهیه نان توت فرنگی ساده

مدت زمان آماده سازی: 10 دقیقه

مدت زمان پخت: 60 دقیقه

مواد لازم برای تهیه نان توت فرنگی

  • کره: 1/2 لیوان فرانسوی دسته دار
  • شکر: 3/4 لیوان فرانسوی دسته دار
  • تخم مرغ بزرگ: 3 عدد
  • عصاره وانیل: 1 قاشق چای خوری
  • آرد سفید: 2 لیوان فرانسوی دسته دار
  • بیکینگ پودر: 2 قاشق چای خوری
  • جوش شیرین: 1/2 قاشق چای خور
  • نمک: 1/4 قاشق چای خوریدارچین: 1 قاشق چای خوری
  • ماست یا خامه ترش: 1/2 لیوان فرانسوی دسته دار
  • گردو خرد شده: 1/2 لیوان فرانسوی دسته دار
  • توت فرنگی خرد شده: 1/5 لیوان فرانسوی دسته دار

مراحل طرز تهیه نان توت فرنگی

نان توت فرنگی یک وعده بی نظیر برای شروع روزی پرانرژی و یک عصرانه سالم و لذیذ است که بافت نرم و عطر دلپذیری دارد. شما می توانید این نان خوشمزه را بدون خمیر مایه و با بافتی فوق العاده مجذوب نماینده در خانه آماده کنید. در ادامه می توانید با مراحل پخت نان توت فرنگی ساده آشنا شوید.

مرحله اول؛ گرم کردن فر

در اولین مرحله از طرز تهیه نان توت فرنگی ساده باید فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد روشن کنید و سینی فر را در طبقه وسط فر بگذارید تا داغ گردد.

مرحله دوم؛ آماده کردن قالب

بعد از روشن کردن فر، یک قالب مستطیلی با ابعاد حدود 22 در 12 سانتی متر و ارتفاع حدود 7 سانتیمتر را بردارید. با استفاده از برس آشپزخانه تمام سطح قالب را با روغن چرب کنید.

مرحله سوم، هم زدن کره و شکر

در این مرحله از طرز تهیه نان توت فرنگی باید کره را در ظرف بریزید و با همزن آنقدر بزنید تا کاملاً نرم و سبک گردد. سپس شکر را اضافه و دوباره دستگاه را روشن کنید و خوب با هم مخلوط کنید تا ترکیب کره و شکر حالت سبک و پفکی پیدا نمایند.

مرحله چهارم؛ اضافه کردن تخم مرغ ها و وانیل

در این مرحله از طرز پخت نان توت فرنگی باید تخم مرغ ها را یکی یکی به سایر مواد اضافه کنید و مواد را به خوبی هم بزنید تا کاملاً ترکیب شوند. بعد از این که تخم مرغ ترکیب شد، وانیل را اضافه کنید و دوباره مواد را هم بزنید.

مرحله پنجم؛ ترکیب کردن مواد خشک با هم

در این مرحله از روش تهیه نان توت فرنگی ساده باید در یک ظرف آرد را با بیکینگ پودر، جوش شیرین، نمک و دارچین ترکیب کنید. و با قاشق هم بزنید تا مواد خشک کاملاً با هم ترکیب شوند.

مرحله ششم؛ اضافه کردن مواد خشک و خامه ترش به سایر مواد

در این مرحله از طرز تهیه نان توت فرنگی خانگی باید مواد خشک را در 3 مرحله به سایر مواد اضافه کنید و هم بزنید. سپس خامه ترش را هم طی 2 مرحله به مواد اضافه کنید. در این مرحله باید مواد را تنها به میزان ای که با هم ترکیب شوند، هم بزنید.

مرحله هفتم؛ ریختن مواد در قالب

در این مرحله از روش تهیه نان توت فرنگی ساده توت فرنگی های خرد شده و گردو را اضافه کنید. سپس خمیر نان را در قالبی که از قبل چرب نموده بودید، بریزید و برای حدود 1 ساعت در فر قرار دهید.

مرحله هشتم؛ آماده شدن نان توت فرنگی

برای این که مطمئن شوید، نان توت فرنگی شما پخته شده یا خیر می توانید یک خلال دندان در نان فرو کنید و اگر تمیز بیرون آمد پس نان شما آماده است. بعد از درست شدن نان آن را روی توری سیمی قرار دهید تا خنک گردد. سپس می توانید نان را از قالب جدا کنید.

طرز تهیه نان کرمدار توت فرنگی

مواد لازم برای تهیه نان توت فرنگی

  • آرد: 3 لیوان فرانسوی دسته دار
  • شکر: 3/4 لیوان فرانسوی دسته دار
  • بیکینگ پودر: 1/5 قاشق مرباخوری
  • نمک: 1 قاشق مرباخوری
  • جوش شیرین: 1/2 قاشق مرباخوری
  • توت فرنگی: 1 لیوان فرانسوی دسته دار
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • آب پرتقال: 1/2 لیوان فرانسوی دسته دار
  • شیر: 1/2 لیوان فرانسوی دسته دار
  • کره: 2 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای کرم روی نان

  • پنیر خامه ای: 120 گرم
  • پودر قند: 1/2 لیوان فرانسوی دسته دار
  • شیر: 1 قاشق غذاخوری
  • عصاره وانیل: 1/2 قاشق مرباخوری

مراحل طرز تهیه نان توت فرنگی

از آنجایی که نان توت فرنگی به صورت کم شیرین تهیه می گردد، می توانید برای مزه دار کردن و بعلاوه جلوه بخشیدن به ظاهر این نان از روکش کرمی برای روی نان بهره ببرید. در ادامه می توانید با مراحل درست کردن نان توت فرنگی با روکش کرمی آشنا شوید.

مرحله اول؛ ترکیب کردن مواد خشک نان توت فرنگی

در اولین مرحله از طرز تهیه نان توت فرنگی باید فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. سپس در یک کاسه بزرگ، آرد، شکر، بیکینگ پودر،نمک و جوش شیرین را با هم ترکیب کنید.

مرحله دوم؛ ترکیب توت فرنگی ها با آرد

بعد از ترکیب کردن مواد خشک، باید توت فرنگی های خرد شده را در یک ظرف بریزید. سپس 2 تا 3 قاشق آرد به آن اضافه کنید. این کار موجب می گردد تا رطوبت اضافی توت فرنگی گرفته گردد و در نان حالت خمیری پیدا نکند.

مرحله سوم؛ ترکیب کردن مواد نان

در این مرحله باید ابتدا تخم مرغ را هم بزنید و با کره ذوب شده، شیر و آب پرتقال ترکیب کنید. سپس این ترکیب را به مخلوط مواد خشک اضافه کنید و با همزن دستی خوب هم بزنید تا خمیر شما یکدست گردد.

مرحله چهارم؛ اضافه کردن توت فرنگی به سایر مواد

در این مرحله توت فرنگی های آردی را به خمیر نان توت فرنگی اضافه کنید مواد را به آرامی با لیسک هم بزنید تا کاملاً ترکیب شوند.

مرحله پنجم؛ آماده کردن نان توت فرنگی

در آخرین مرحله از درست کردن نان توت فرنگی خانگی باید یک قالب مستطیلی را چرب کنید و داخل آن کاغذ روغنی قرار دهید. سپس خمیر نان را در قالب بریزید و آن را برای 45 تا 50 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا نان بپزد و طلایی رنگ گردد.

مرحله ششم؛ درست کردن کرم روی نان

بعد از این که نان شما آماده شد، باید کرم روی نان را درست کنید. برای این کار در یک کاسه پنیر خامه ای، پودر قند، شیر و عصاره وانیل را ترکیب کنید. زمانی که نان کاملاً خنک شد، این کرم را روی نان بریزید. در صورتی که نمی خواهید نان را در یک وعده بخورید، بهتر است کرم را روی تمام سطح نان نریزید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه نان پیتا بدون فر

طرز تهیه نان بریوش توت فرنگی

مواد لازم برای تهیه نان توت فرنگی با خمیر مایه

  • آرد سفید: 500 گرم
  • خمیر مایه فوری: 1 قاشق چای خوری
  • شکر: 100 گرم
  • شیر گرم: 250 گرم
  • نمک: به میزان نوک قاشق چای خوری
  • پوست لیموی رنده شده: 1 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ: 1عدد
  • روغن مایع: 80 گرم
  • زرده تخم مرغ: 1 عدد برای رومال
  • مارمالاد توت فرنگی: به میزان لازم
  • توت فرنگی: 10 عدد

مراحل طرز تهیه نان بریوش توت فرنگی

نان بریوش یکی از خوشمزه ترین انواع نان است که در داخل نان از مارمالاد توت فرنگی استفاده می گردد و از همین رو شما می توانید این نان را به تنهایی برای صبحانه یا عصرانه میل کنید. در ادامه می توانید با مراحل درست کردن نان بریوش توت فرنگی آشنا شوید.

مرحله اول؛ آماده کردن خمیر مایه

در اولین مرحله از طرز تهیه نان بریوش توت فرنگی باید خمیر مایه و شکر را در یک ظرف بریزید و شیر گرم را به آن اضافه کنید. سپس 15 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه آماده گردد.

مرحله دوم؛ آماده کردن خمیر نان

در این مرحله باید تخم مرغ، روغن، شیر، پوست لیمو و وانیل را با هم ترکیب کنید. سپس نمک و خمیر مایه آماده شده را نیز به آن اضافه کنید. مواد را هم بزنید و کم کم آرد را اضافه کنید تا خمیر منسجمی درست گردد.

مرحله سوم؛ استراحت دادن به خمیر

در این مرحله از طرز تهیه نان توت فرنگی فوری باید خمیر را برای 10 دقیقه ورز دهید و در صورتی که احتیاج به آرد دارد، کمی آرد روی آن بپاشید. سپس خمیر را در یک کاسه چرب بگذارید و روی آن سلفون بپیچید و اجازه دهید برای 2 ساعت استراحت کنید.

مرحله چهارم؛ درست کردن نان توت فرنگی

بعد از این که خمیر استراحت کرد، آن را روی سطح کار که آرد پاشی شده قرار دهید. خمیر را به 10 قسمت تقسیم کنید. داخل هر قسمت از خمیر میزانی مارمالاد توت فرنگی بگذارید و آن را به هر شکلی که دوست دارید حالت دهید. این کار را برای همه تکه های خمیر انجام دهید و آن ها را روی سینی چرب شده فر بچینید.

مرحله پنجم؛ قرار دادن نان در فر

بعد از چیدن نان ها در سینی فر همه نان ها را با زرده تخم مرغ رومال کنید و یک عدد توت فرنگی خرد شده روی نان قرار دهید. سپس سینی را در فر قرار دهید و زمانی که نان ها طلایی شد، سینی را خارج کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه نون قندی به 2 روش سرخ شده و در فر

نکات و فوت و فن های طرز تهیه نان توت فرنگی

*نان توت فرنگی یک نوع نان نیمه شیرین با بافتی نرم و خوشمزه است که معمولاً در کنار و خامه سرو می گردد.

*میزان شیرینی نان توت فرنگی کم است، اما در صورت تمایل می توانید برای شیرین کردن این نان از پودر قند و یا مربای توت فرنگی روی نان بهره ببرید.

*برای نگهداری نان توت فرنگی در فریزر می توانید نان را در کیسه پلاستیکی بگذارید و تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید.

*برای نگهداری نان توت فرنگی می توانید تا 2 روز آن را در دمای بیرون از یخچال قرار دهید.

*به منظور درست کردن نان توت فرنگی حتماً از قالب های فلزی بهره ببرید.

*در صورتی که نان را در توستر می پزید، دما را روی 20 درجه کمتر تنظیم کنید.

سوالات متداول

نان توت فرنگی خانگی تا چه مدت زمانی قابل نگهداری است؟

شما می توانید این نان خوشمزه خانگی را تا 2 روز در دمای بیرون از یخچال نگهداری کنید.

در طرز تهیه نان کرمدار توت فرنگی برای تهیه کرم از چه موادی استفاده می گردد؟

در آموزش تهیه نان توت فرنگی کرم دار برای درست کردن کرم می توانید از ترکیب پنیر خامه ای، پودر قند، شیر و عصاره وانیل بهره ببرید.

منابع: thecountrycook، cookingformysoul

منبع: افق کوروش

به "طرز تهیه نان توت فرنگی به 3 روش کرمدار، ساده و بریوش" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه نان توت فرنگی به 3 روش کرمدار، ساده و بریوش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید