نکاتی که باید در آشپزی گیاهی رعایت کرد

به گزارش انجمنهای سلوبلاگ، اگر شما هم از آن دسته افراد هستید که به رژیم سالم گیاهی رو آورده اید، نکات زیر را به هیچ عنوان از دست ندهید.

نکاتی که باید در آشپزی گیاهی رعایت کرد

به گزارش ، اگر شما هم از آن دسته افراد هستید که به رژیم سالم گیاهی رو آورده اید، نکات زیر را به هیچ عنوان از دست ندهید. در این مطلب فوت و فن های آشپزی گیاهی را به شما آموزش داده ایم که باعث افزایش مهارت آشپزی شما و خوش طعم شدن غذاهایتان می گردد.

1 - حبوباتی، چون عدس، ماش، لوبیا و نخود را در مخلوط کن هرگز خرد نکنید، زیرا خرد کردن زیاد این مواد غذایی باعث از بین رفتن آنزیم و خاصیت غذایی آن ها می گردد.

2 - پیاز را به دلیل اینکه تلخ می گردد، هیچ گاه چرخ نکنید.

3 - از سبزیجات معطر مثل نعناع، مرزه، ترخون و… در غذا کم استفاده گردد، چون غذا را تلخ می نماید.

4 - سیب زمینی را تنها در موقع مصرف خرد یا رنده کنید و با غذا میل نمایید در غیر اینصورت تغییر رنگ می دهد.

5 - برای استفاده بهتر از زعفران باید قبلا مقدار لازم آن را در آب گرم یا ولم ریخته و برای رنگ گیری بیشتر مدتی صبر کنید.

6 - زردچوبه بیش از حد لازم سبب تلخی خوراک می گردد.

7 - از آب لیمو ترش مانده استفاده نکنید، چون اسیدی می گردد و طعم بدی به غذا می دهد.

8 - عسل را در یخچال نگه داری نکنید.

9 - از آب لیموترش تازه جهت ضد عفونی کردن آب استفاده نمایید.

10 - سبزیجات را برای ضد عفونی حدود 15 دقیقه در آب و نمک قرار دهید.

11 - در غذا ها از آرد بیش از حد استفاده نکنید، چون غذا مزه آرد خام به خود میگرید.

12 - در درست کردن نوشیدنی ها از آب میوه تازه بهره ببرید تا نوشیدنی شما خوشمزه تر گردد.

12+1 - بهتر است میوه ها و سبزیجات تازه کمتر خرد شوند، خصوصا در تهیه سالاد ها.

14 - پوست خشک شده لیمو ترش یا نارنج یا پرتقال را میتوانید به صورت خلال یا پودر در غذا هاو نوشیدنی ها و مرباجات بهره ببرید.

15 - برای جلوگیری از تیره شدن رنگ آب سیب و آب به، از مقدار کمی لیموترش تازه بهره ببرید.

16 - بدانید که استفاده بیش از حد عطریات باعث تلخی غذا می گردد.

17 - برای جلوگیری از تغییر رنگ قارچ در سالاد ها، بعد از خرد کردن آن را در کمی آب لیموترش تازه نگه دارید.

18 - به جای موسیر در ماست گیاهی از برگ سبز پیازچه هم میتوانید بهره ببرید.

19 - سبزیجات معطر (نعناع، ترخون، ریحان، مرزه و…) را در مخلوط کن نریزید، چون تلخ و آبدار می گردد.

20 - برای رنگ کردن پودر نارگیل از آب چغندر، آب گوجه فرنگی، آب سبزیجات، آب هویج، آب پرتقال، آب زعفران و ... بهره ببرید.

21 - قسمت سفیدی پوست پرتقال یا لیموترش را خوب بگیرید، چون سبب تلخی غذا ها و مرباجات و کیک می گردد.

22 - به جای عسل از شیره خرما هم میتوانید بهره ببرید.

23 - در بریدن شیرینی ها میتوانید از قالب مخصوص بهره ببرید.

24 - شلتوک یا سبوس برنج یا گندم را در آسیاب آرد کنید و سپس در غذا بهره ببرید.

25 - بهتر است از نمک دریا استفاده گردد.

منبع: برترین ها

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "نکاتی که باید در آشپزی گیاهی رعایت کرد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نکاتی که باید در آشپزی گیاهی رعایت کرد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید