گاردین: ترامپ به یاری روسیه برای انتخابش اعتراف کرد
به گزارش انجمنهای سلوبلاگ، ایرنا نوشت: تارنمای روزنامه گاردین با اشاره به پیغام دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا در توئیتر، نوشت: ترامپ به دخالت روسیه در انتخابش اذعان کرد و سپس سریعا حرفش را پس گرفت.

این روزنامه انگلیسی اضافه نمود: ترامپ دخالت روسیه در انتخابش به عنوان رییس جمهوری آمریکا را کمتر از یک ساعت پس از تایید یاری مسکو به وی، تکذیب کرد.
ترامپ در حال انتشار مجموعه توییت هایی علیه افراد و مفاهیم برگرفته از سخنان بازرس رابرت مولر، رسانه های اخبار جعلی و این جرم ساختگی بود که برای اولین بار گفت روسیه به پیروزی او در انتخابات ریاست جمهوری 2016 یاری نموده است.
وی در توئیتی نوشت: روسیه، روسیه، روسیه! تمام چیزی است که از ابتدای این موهومات فریب کارانه شنیده اید. حالا روسیه ناپدید شده چون من هیچ کاری با روسیه که یاری کرد من انتخاب شوم، نداشتم.
روسیه، روسیه، روسیه! تمام چیزی است که از ابتدای این موهومات فریب کارانه شنیده اید. حالا روسیه ناپدید شده چون من هیچ کاری با روسیه که یاری کرد من انتخاب شوم، نداشتم برای رییس جمهوری که پیش از این دخالت روسیه در انتخابات ریاست جمهوری 2016 آمریکا را تکذیب نموده، تایید یاری روسیه به انتخاب وی بسیار بحث برانگیز بود.
در پی انتشار این توئیت ترامپ اظهارات خود را تصحیح کرد و در جریان یک کنفرانس خبری گفت: روسیه یاری نکرد من انتخاب شوم. می دانید چه کسی اینکار را کرد؟ من اینکار را کردم. روسیه به هیچ وجه به من یاری نکرد.
روز چهارشنبه رابرت مولر مسئول کمیته تحقیقات انتخابات 2016 آمریکا خاطرنشان کرد که تحقیقات دو ساله تصدیق نموده که دولت روسیه از ریاست جمهوری ترامپ سود برده و این کشور اقداماتی برای تضمین این نتیجه (انتخاب ترامپ) انجام داده است.
گزارش مولر نشان می دهد که دولت روسیه در انتخابات ریاست جمهوری 2016 آمریکا به صورت گسترده و نظام مند دخالت نموده است.
وی درباره تصمیم ترامپ در جلوگیری از اجرای عدالت هم بدون رد کردن این موضوع، اضافه نمود: در این باره تصمیمی نگرفته ایم چرا که سیاست وزارت دادگستری متهم نکردن رئیس جمهوری در قدرت است.
310311
منبع: خبرآنلاین