طرز تهیه کوکی دبل چاکلت و وانیلی سریع با خمیر کوکی کاپو همراه با ویدیو
به گزارش انجمنهای سلوبلاگ، کوکی و شیرینی عضو جدا نشدنی تنقلات سفره عید هستند که بدون آن ها انگار سال تازه آغاز نمی شود. اما همانطور که می دانید تهیه و آماده کردن کوکی ها و شیرینی های خوشمزه زمان گیر است و نیاز به صبر و حوصله زیادی دارد. تهیه خمیر کوکی یا شیرینی نخودچی حداقل چهل دقیقه زمان می برد و در هر مرحله جزئیاتی باید رعایت شود تا نتیجه ای حرفه ای به دست بیاورید.
اما اگر کارمند هستید، درگیری های خاص خودتان را دارید و به هر دلیلی نمی توانید شیرینی خانگی تهیه کنید نگران نباشید. تنها کافی است شوق و ذوق شیرینی پزی را در خود نگهدارید و دو بسته خمیر کوکی آماده کاپو تهیه کنید. خمیرهای آماده کاپو در دو طعم دبل چاکلت و وانیلی کار را برای شما آسان می کنند و می توانید در یک چشم به هم زدنم در خانه کوکی هایی خوش عطر و طعم با بافتی نرم و لطیف تهیه کنید. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز استفاده از این خمیر کوکی کاپو را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه کوکلی دبل چاکلت و وانیلی
- خمیر کوکی دبل چاکلت کاپو یک بسته
- خمیر کوکی وانیلی کاپو یک بسته
طرز تهیه کوکی دبل چاکلت و وانیلی سریع با خمیر کوکی کاپو
مرحله اول
تهیه کوکی شکری، کوکی دبل چاکلت یا کوکی مربایی کار ساده ای نیست و باید وقت و دقت زیادی داشته باشید تا یک سینی از این شیرینی های خوشمزه را در خانه آماده کنید؛ اما با استفاده از خمیر آماده کوکی کاپو شما می توانید در یک چشم به هم زدن در خانه بیسکوییت هایی با بافت نرم و لطیف تهیه کنید. تنها کافی است دو بسته از خمیر کوکی دبل چاکلت و وانیلی کاپو را خریداری کنید و نیم ساعت قبل از مصرف در محیط اتاق قرار دهید تا یخ زدایی شوند.
مرحله دوم
این خمیرهای آماده نیاز به هیچ افزودنی ندارند و تنها کافی است پس از اینکه خمیرهای کوکی شما نرم شدند آن ها را از بسته بندی خارج کنید و با چاقو ببرید. شما همچنین می توانید خمیر را با دست ورز داده و به هر شکلی که دوست دارید در بیاورید.
مرحله سوم
کوکی های برش خورده را در سینی فر با فاصله از هم بچینید و به مدت 15 دقیقه در فر با دمای 170 درجه سانتی گراد قرار دهید تا خوب پخته شده و عطر آن تمام آشپزخانه تان را پر کند. سپس آن ها را از فر خارج کنید و روی سینی مخصوص شیرینی پزی بچینید تا خنک شوند. کوکی های شما اماده است و می توانید آن ها را در کنار یک لیوان نوشیدنی داغ سرو کنید؛ نوش جان!
منبع: کتاب کاله