پودینگ نان پانه تون

به گزارش انجمنهای سلوبلاگ، این پودینگ با نان کشمشی، تخم مرغ و شیر تهیه می گردد و برای صبحانه عالی است. برای یادگیری طرز تهیه آن با ما همراه باشید.

پودینگ نان پانه تون
  • تعداد: 6 تا 8 نفر
  • زمان تهیه: 20 دقیقه
  • زمان استراحت: 25 دقیقه
  • زمان پخت: یک ساعت و 40 دقیقه

مواد لازم

  • یک عدد نان کشمشی آماده
  • کره آب شده
  • 3 عدد تخم مرغ درشت
  • 8 عدد زرده تخم مرغ
  • 5 پیمانه شیر
  • دو قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • نصف قاشق چایخوری عصاره بادام
  • نصف پیمانه شکر
  • 1/3 پیمانه بادام

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
  2. قسمت های قهوه ای نان کشمشی را با چاقو برش دهید و دور بریزید. بقیه نان را به مکعب های دو سانتی متری برش دهید و آنها را روی سینی فر بچینید. به مدت 10 دقیقه در فر بگذارید تا طلایی و برشته شوند.
  3. کف یک ظرف پیرکس مستطیلی را با کره چرب کنید. مکعب های نان کشمشی را داخل آن بریزید.
  4. در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ، زرده تخم مرغ، شیر، وانیل و عصاره بادام و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید. این کاستارد را روی نان های کشمشی بریزید. آنها را ده دقیقه کنار بگذارید تا نان ها خیس بکشند. سپس گردوها را روی پودینگ بریزید.
  5. این ظرف را داخل یک ظرف بزرگ تر که تا نیمه از آب پر نموده اید قرار دهید. روی ظرف پیرکس را با آلومینیوم بپوشانید. آنها را به مدت 45 دقیقه در فر قرار دهید. فویل را بردارید و 40 تا 45 دقیقه دیگر بپزید تا سطح پودینگ طلایی و برشته گردد.
  6. این پودینگ را باید گرم سرو کنید.
منبع: فوت و فن / foodnetwork.com

به "پودینگ نان پانه تون" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پودینگ نان پانه تون"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید