3 باور غلط درباره گوشت که نمی دانستید
به گزارش انجمنهای سلوبلاگ، با اینکه غذاهای ناسالم و مضر هم در سبد غذایی بیشتر افراد وجود دارد اما همه افراد مایلند که غذاهای سالم مصرف نمایند. گوشت قرمز اما از مواردی است که بین مصرف کردن و نکردن و مقدار مصرف آن همواره اختلاف نظر وجود دارد. افراد به دلیل نظرات مختلفی که دانشمندان در خصوص مضرات یا فواید مصرف گوشت می دهند، گیج شده اند و نمی دانند کدام یک از نظرها صحیح تر است. در ادامه به چند باور غلط در خصوص گوشت اشاره شده است:

باور 1: مفید بودن گوشت قرمز
آنالیز های مختلف روی بیماری های قلبی، سرطان ها یا مرگ های زودرس نشان داده است که عواملی چون کلسترول بالای خون، گلوکز و التهاب در ابتلا به این بیماری ها دخیل هستند و مصرف گوشت قرمز، به ویژه فرآوری شده این خطرات را افزایش می دهد ضمناً خطر ابتلا به بیماری های دیابت نوع2 یا سرطان روده بزرگ هم بالا می رود. گوشت های کم چرب هم نمی توانند از خطر ابتلا به این بیماری ها بکاهند.
باور2: رژیم کاملا گیاهی
رژیم کاملا گیاهی هم نمی تواند سلامت کامل فرد را معین کند. گوشت تمام حیوانات مضر نیست به طور مثال گوشت سفید و همچنین لبنیات و البته غذاهای دریایی می توانند به بدن فایده برسانند. همچنین بعضی از خوراکی های گیاهی مانند برنج سفید سلامت بدن را به خطر می اندازند.
باور3: گوشت های گیاهی
بسیاری بر این باورند که گوشت های گیاهی مانند همبرگر گیاهی بهترین انتخاب اند البته این نوع گوشت ها برای محیط زیست بهتر هستند اما اثرات مفید آن روی سلامتی چندان تعیین نیست. در فراوری این نوع گوشت ها هم از موادی استفاده می گردد که تغییر ژنتیکی یافته اند و هنوز عوارض این نوع خوراکی ها کاملا تعیین نشده است بنابراین نمی توان گفت این نوع گوشت حتما برای بدن مفید است.
اگرچه نظرات در خصوص گوشت متغیر است اما به طور کلی دانشمندان می گویند، از مصرف گوشت های فرآوری شده اجتناب نموده و از گوشت های سفید و به ویژه دریایی استقبال کنید. همچنین مصرف انواع سبزی، میوه، آجیل، حبوبات، غلات کامل و روغن های گیاهی بهترین انتخاب برای حفظ سلامتی هستند.
منبع: سلامت نیوز
منبع: همگردی